Aanbod voor teams en maatschappen
 

  Maatschapsvorming en -onderhoud

  Van plan te gaan associeren of anderzins intensief te gaan samenwerken? Onderzoek of jullie bij elkaar passen, hoe de samenwerking te optimaliseren. En: zorgen dat je het goed houdt door ook in de jaren daarna serieus aandacht te blijven besteden aan jullie 'huwelijk'. 

  Teambuilding en teamcoaching

  Voor beginnende, veranderende en geroutilleerde samenwerkingsverbanden kan teambuilding en teamcoaching een belangrijke bijdrage leveren.  Coaching is doelgericht en je mag dan ook resultaat verwachten. 

  • Als het niet helemaal lekker loopt in de samenwerking of communicatie.
  • Om irritaties en andere energieverslinders aan te pakken
  • Om ieders potentieel optimaal te gaan benutten
  • Als jullie een "boost" kunnen gebruiken.
  • Als jaarlijks cadeautje, een impuls in het werkplezier.
  • In het kader "Voorkomen is beter dan genezen"

  Heidagen en inspiratiesessies

  Even weg uit de eigen vertrouwde omgeving, los van alles, tijd en ruimte voor evaluatie en reflectie, visieontwikkeling, (nieuwe) plannen en inspiratie, uitwisseling en gezelligheid, dat bieden heidagen. Heidagen kunnen een grote opbrengst hebben op samenwerking en werkplezier. Ik ben inzetbaar voor een inhoudelijk onderdeel, kan het hele programma inhoudelijk verzorgen of de hele (mid)dag zowel inhoudelijk als praktisch organiseren. Dit alles in overleg met jullie en 'op maat'.

  Training

  Sense verzorgt trainingen op het gebied van communicatie, samenwerking en professionaliteit. Dit kan 'In company' - met het eigen team, of in een andere samenstelling. Concrete voorbeelden van traingen zijn: coachend werken, gezamenlijke besluitvorming, omgaan met 'lastige lieden', progressiegerichte feedback, verschil moet er zijn, verbindende communicatie, bevlogenheid, stress, tijdmanagement. 

  Interesse? Klik  hier dan ontwerp ik, met jullie samen, graag een passend programma..