Over mij

Als onderzoekend mens, wil ik graag bevragen wat ergens achter of onder zit, waar het werkelijk over gaat, wat de essentie is. En van daar uit, hoe verder? Wat is wijsheid? Kunnen we zijn met wat er is, bewust-zijn, inzien, verdragen? Kunnen we onszelf en onze omstandigheden als "ok" ervaren?

Ik zie mezelf als een veelzijdig, dynamisch en energiek persoon die van afwisseling, flow en voortgang houdt. Ik wil graag dat inspanning ergens toe leidt. Ik heb een groot vertrouwen in menselijk potentieel. Ik geloof dat, als je jezelf wilt ontwikkelen, het helpt om de dingen echt aan te gaan.

Levenskunst intrigeert me: hoe doen we dat eigenlijk, het leven leven? Hoe gaan we om  met de pracht, de pijn en alles daartussen en -omheen? Hoe gaan we om met onze onvolmaaktheid, onze kwetsbaarheid en onze kracht? Hoe doen we dit persoonlijk en als professionals?

Ik combineer mijn scherp analytisch vermogen en intuitie met deskundigheid, warme betrokkenheid, openheid en echtheid. 

Mijn geneeskunde opleiding genoot ik aan de VU. Na korte omzwervingen in de tropen en de gynaecologie-verloskunde, startte ik in 2001 als huisarts. Van 2005 tot 2015 had ik een duo-praktijk in Amsterdam. Na een noodzakelijke en leerzame time-out koos ik richting in mijn carrire. Wat een goede stap was dat.

Nu leid ik als NHG-gecertificeerd supervisor/coach mijn eigen begeleidingskundige bedrijf Sense en ben ik daarnaast waarnemend huisarts.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met zingen, beeldhouwen en fotografie.