Over mij

Als onderzoekend mens, wil ik graag bevragen wat ergens achter of onder zit, waar het werkelijk over gaat, wat de essentie is. En van daar uit, hoe verder? Wat is wijsheid? Kunnen we zijn met wat er is, bewust-zijn, inzien, verdragen? Kunnen we onszelf en onze omstandigheden als 'ok' ervaren? Kunnen we groeien vanuit acceptatie?

Ik zie mezelf als een veelzijdig en dynamisch persoon die van afwisseling, flow en voortgang houdt. Ik wil graag dat inspanning ergens toe leidt. Ik heb een groot vertrouwen in menselijk potentieel. Ik geloof dat, als je jezelf wilt ontwikkelen, het helpt om dingen echt aan te gaan. En dat soms het meest belangrijk is jezelf te gunnen tot rust te komen, stil te staan. 

Ik combineer mijn scherp analytisch vermogen en intuïtie met deskundigheid, warme betrokkenheid, openheid en echtheid. 

Mijn geneeskunde opleiding deed ik op de VU. Na diverse werkzaamheden aan de universiteit en in verpleeghuizen, korte omzwervingen in de tropen en een arts-assistentschap in de gynaecologie-verloskunde, koos ik voor de huisartsopleiding. Van 2005 tot 2015 was ik bevlogen praktijkhouder in een mooie duo-praktijk in Amsterdam. Na een noodzakelijke en leerzame time-out en het volgen van de NHG kaderopleiding supervisie-coaching ben ik een andere weg ingeslagen. Na eerst een aantal jaar deels als begeleidingskundige, deels als (waarnemend) huisarts gewerkt te hebben koos ik vanaf februari 2021 mij volledig te richten op het vak dat mij inmiddels het beste past.

Nu leid ik als gecertificeerd supervisor/coach mijn eigen begeleidingskundig bedrijf Sense coaching & training. Ik geef trainingen in communicatie, professionaliteit en samenwerking. Als coach, teamcoach en supervisor zorg ik dat mijn expertise blijft groeien en maak ik gebruik van een breed palet aan methodes. Ik ben zeer geinspireerd door het werken met Voice Dialogue. Recent volgde ik een ACT opleiding. 

Waar ik mijn bed voor uit kom? Voor groei en ontwikkeling, een goed gesprek, elke bijdrage aan gezondheid en voor het goede leven. En jij?